سیب سبز میوه ای غنی از ویتامین های A، C و K، و سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم، آنتی اکسیدان ها و فلاوانوئیدهاست.
به گزارش مهر، همواره فواید سیب قرمز به دلیل کمک به هضم غذا و کاهش فشارخون بالا موردتوجه کارشناسان و پزشکان بوده و اشاره کمتری به سیب سبز شده است.
بهبود سلامت و پیشگیری از پوکی استخوان:سیب سبز منبع غنی پتاسیم، ویتامین K و کلسیم است که خوردن آن، برای زنان مفید است. نتایج مطالعات نشان می دهد که ویتامین K به پیشگیری از پوکی استخوان در زنان کمک می کند و موجب بهبود سلامت استخوان آنها می شود.
بهبود سلامت ریه:نتایج مطالعات نشان می دهد که خوردن منظم سیب سبز به دلیل منبع غنی فلاوانوئیدها، خطر ابتلا به بیماری آسم را کاهش می دهد. محققان ادعا می کنند فلاوانوئیدها با کاهش خطر بروز آسم مرتبط است. همچنین مشخص شده است که سیب سبز خطر سرطان ریه را در زنان تا ۲۱ درصد کاهش می دهد.
پیشگیری از بروز لخته خون:سیب سبز حاوی ترکیبات شیمیایی موسوم به روتین است که می تواند از تشکیل لخته های خون پیشگیری کند. روتین عملکرد آنزیم های تسهیل کننده تشکیل لخته خون را متوقف می کند. از این رو به گفته محققان، این میوه به مقابله با بیماری قلبی و سکته کمک می کند. مصرف یک لیوان آب این میوه سبز یا خوردن یک سیب سبز کامل به حفظ سلامت بیشتر شما کمک می کند.
مفید برای دیابت:از آنجا که سیب سبز حاوی میزان قند کمتر و مقدار بیشتر فیبر در مقایسه با سیب قرمز است، برای کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع۲ مناسب است. البته به خاطر داشته باشید برای حفظ فواید این میوه، پوست آن را نکنید.