.
مواد لازم
آب هندوانه- 5 پیمانه
آرد ذرت - نصف پیمانه
شکر (دانه ریز) - 1 پیمانه
گلاب - 2 قاشق سوپ خوری
آب لیموترش- 2 قاشق سوپ خوری
شکلات تیره (رنده شده)- 100 گرم
پودر دارچین - نصف قاشق چای خوری
خامه (فرم گرفته)- یک و نیم پیمانه
خلال پسته- نصف پیمانه
طرز تهیه
آب هندوانه را به تدریج به آرد ذرت اضافه کنید تا یکدست شود. سپس شکر را بیفزایید و داخل قابلمه مناسبی بریزید. روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا کمی غلیظ شود. گلاب و آب لیموترش را نیز اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و در ظرف های تک نفره مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود. سپس دوسوم از شکلات را روی پودینگ ها بریزید و دارچین را روی آن بپاشید و خامه را روی آن بریزید. برای تزیین ازباقی مانده شکلات ، خامه و خلال پسته استفاده کنید.