شکر قهوهایرنگ خام که به شکر سرخ معروف است،مصرف درمانی آن سابقهای ۳۰۰ تا۴۰۰ساله دارد.به گزارش دانشجو، نسترن محمدی رئیس اداره نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با اشاره به این که شکر سرخ از انواع دیگر طبیعی و مفید شکر است که علاوه بر مصارف خانگی در شیرینیپزی و پخت انواع کیک بهویژه در کشورهای توسعه یافته مصرف فراوانی دارد، اظهار داشت: این ماده ناخالص با طیفی از رنگهای تیره از زرد کهربایی تا قهوهای ً تیره دیده میشود .
وی گفت: با وجود این که مقدار شیرینی مطبوع شکر مذکور نسبت به شکر سفید از ساکارز و کالری کمتری برخوردار است ولی طعم و بوی آن در لذیذ شدن این فرآوردهها تأثیر بیشتری دارد.