..
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
طنز: من و بابام و اینترنت | 0 | 364 | admin |
مقایسه جالب علی دایی با کریس رونالدو از سوی خارجیها / عکس | 0 | 244 | admin |
طنز /یک میلیون شغل ایجاد شد؛ مانده 1.5 میلیون دیگر! | 0 | 215 | admin |
اس ام اس عربی | 2 | 345 | admin |
اس ام اس عاشقانه | 3 | 338 | admin |
کدو رنده شده و آب گرفته شده - ۴پيمانه
تخم مرغ - يک عدد
پنير رنده شده موزارلا - نصف پيمانه
پنير پارميزان رنده شده - يک چهارم پيمانه
نمک و فلفل
آرد - يک چهارم پيمانه
سس باربيکيو - نصف پيمانه
پنير رنده شده (موزارلا يا گودا) - سه چهارم پيمانه
دانه ذرت پخته - نصف پيمانه
گوشت يا مرغ آب پز و خرد شده - به مقدار کافي
پياز قرمز، برش زده و به شکل حلقه نازک - يک چهارم پيمانه
گشنيز و مرزنجوش - ۲قاشق غذاخوري
کدوي رنده شده، آرد، تخم مرغ، پنير موزارلا، پارميزان، مرزنجوش، نمک و فلفل را با هم مخلوط و در سيني مخصوص پيتزا پهن کنيد و به مدت ۱۵ تا ۲۰دقيقه با درجه حرارت ۲۲۵درجه سانتي گراد بپزيد.
پس از کمي خنک شدن لايه کدو، سس را روي آن بماليد، سپس به جز گشنيز بقيه مواد را بريزيد و به مدت ۱۰ تا ۱۵دقيقه در فر قرار دهيد.
قبل از سرو کردن با کمي گشنيز روي آن را تزيين کنيد.
چي لازم دارم؟
▪ نصف فنجان آرد
▪ يک فنجان نان خرد شده
▪ يک قاشق غذاخوري ريحان خشک شده
▪ يک قاشق غذاخوري نمک
▪ دو قاشق غذاخوري پنير پارمسان رنده شده
▪ نصف فنجان کره مارگارين ذوب شده
▪ نصف فنجان شير
▪ کمي فلفل سياه
▪ پنج عدد بال مرغ
▪ مواد لازم براي تهيه سس
▪ يک و نيم فنجان بادام زميني بوداده آسياب شده
▪ يک عدد سير له شده
▪ دو قاشق غذاخوري زنجبيل له شده
▪ يک قاشق چايخوري تمر هندي
▪ شش قاشق غذاخوري روغن زيتون
▪ يک قاشق غذاخوري آب ليمو ترش
▪ نصف قاشق چايخوري فلفل قرمز
● زمان پخت: ۲۶ دقيقه
چه طور بپزم؟
در يک ظرف بزرگ، آرد، خرده هاي نان، ريحان و پنير پارمسان را ريخته و هم بزنيد. در ظرفي ديگر شير، نمک و فلفل سياه را با يکديگر مخلوط کرده و آنها را با بال مرغ آغشته کنيد. سپس بال مرغ را در ظرف حاوي مخلوط آرد، خرده هاي نان و... قرار دهيد، طوري که تمام سطوح بال ها به مواد درون ظرف آغشته شود. سپس کمي کره به آن ماليده و در فر با دماي ۳۷۵ درجه به مدت ۲۰ دقيقه قرار دهيد.
در اين فاصله بادام زميني، سير و زنجبيل را در ظرف کوچکي ريخته و هم بزنيد و سپس ساير مواد را به آن بيفزاييد. سس را در ظرف بزرگي ريخته و بال هاي برشته را در آن قرار دهيد و با کمي سبزي آن را تزئين کنيد.
ايران
گوشت مغز ران گوساله ۱۲۵ گرم
ميگو پاک شده ۲۵۰ گرم
پيازچه ساطوري شده سه ساقه
بادام ريز خرد شده دو قاشق سوپخوري
آرد ذرت دو قاشق سوپخوري
سس سويا دو قاشق چايخوري
خيارشور خرد شده ۱/۴ پيمانه
قارچ کنسروي يک قوطي
نمک، فلفل و روغن به ميزان لازم
آرد ذرت به ميزان لازم
چطور بپزم:
ميگوها را همراه با گوشت چرخ ميکنيم. پيازچه، بادام، فلفل، خيارشور، سس سويا و دو قاشق سوپخوري آرد ذرت را به مخلوط گوشت و ميگو اضافه کرده، همه مواد را در غذاساز ميکس ميکنيم، سپس به شکل توپ کوچکي (گردو) فرم داده، وسط آن يک عدد قارچ کوچک قرار ميدهيم و در آرد ذرت ميغلتانيم، سپس در روغن داغ با حرارت ملايم سرخ ميکنيم
آکاايران/اگر دوست داريد آردسوخاري خانگي کمي درشتتر باشد و بتوانيد از آن براي سرخ کردن مواد گوشتي استفاده کنيد، ميتوانيد به جاي آسياب کردن نانها و خميرهاي خشک، آنها را در هاون بکوبيد تا به اندازه دلخواهتان خرد بشوند.
آرد سوخاري از آسياب کردن نانهاي حجيم خشک يا نانهاي سوخاري که کاملا خشک هستند، به دست ميآيد. شما هم ميتوانيد براي پايين آوردن هزينههاي سبد خانوار، به جاي تهيه آردهاي سوخاري آماده، اگر نان باگت خشکشده داريد، آن را کنار بگذاريد و در صورت تمايل، خمير وسط نانهاي حجيم را هم دربياوريد و آنها را هم خشک کنيد. سپس با آسياب کردن اين نانها يا خميرهاي خشک يا ترکيب آنها با پودر حاصل از نانهاي سوخاري
، آردسوخارب خانگي آماده کنيد.
تعداد صفحات : 9