آکاايران/اگر دوست داريد آردسوخاري خانگي کمي درشتتر باشد و بتوانيد از آن براي سرخ کردن مواد گوشتي استفاده کنيد، ميتوانيد به جاي آسياب کردن نانها و خميرهاي خشک، آنها را در هاون بکوبيد تا به اندازه دلخواهتان خرد بشوند.
آرد سوخاري از آسياب کردن نانهاي حجيم خشک يا نانهاي سوخاري که کاملا خشک هستند، به دست ميآيد. شما هم ميتوانيد براي پايين آوردن هزينههاي سبد خانوار، به جاي تهيه آردهاي سوخاري آماده، اگر نان باگت خشکشده داريد، آن را کنار بگذاريد و در صورت تمايل، خمير وسط نانهاي حجيم را هم دربياوريد و آنها را هم خشک کنيد. سپس با آسياب کردن اين نانها يا خميرهاي خشک يا ترکيب آنها با پودر حاصل از نانهاي سوخاري
، آردسوخارب خانگي آماده کنيد.